Handelsbetingelser

Persondata politik
PERSONDATAPOLITIK
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

- navn
- adresse
- telefonnummer
- email-adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Kuffert Kompagniet A/S og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Direktøren og de dataansvarlige for Kuffert Kompagniet A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på www.kuffertkompagniet.dk er Lene Bachmann og Peter Bachmann.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun Nets/Teller, der kan læse dem. Hverken www.kuffertkompagniet.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.
Som registreret hos Kuffert Kompagniet A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Kuffert Kompagniet A/S via e-mail: info@kuffertkompagniet.dk

Cookies
På www.kuffertkompagniet.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan fx gøres på følgende måde: I Firefox version 59.x.x slettes cookies under menuen ”Indstillinger” -> ”Privatliv og Sikkerhed” -> ”Fjern individuelle cookies”



Logstatistik
På websitet www.kuffertkompagniet.dk benyttes ikke log-statistik eller trafikanalyse af brugerne på websitet.



Forretningsbetingelser
FORRETNINGSBETINGELSER
Salgs- og leveringsbetingelser

www.kuffertkompagniet.dk kan du kun bestille varer via vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.
Når du handler med www.kuffertkompagniet.dk indgås aftaler på dansk.
Det er ikke muligt at se tidligere ordre. Hvis du ønsker at modtage et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til: info@kuffertkompagniet.dk
Websitet opdateres løbende.

PRISER
Alle priser er inkl. 25 % moms (på ordrebekræftelsen)og andre afgifter. Priserne er dagspriser og i Danske kroner.
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, dog excl. Færøerne og Grønland.
Enhver samhandel med udlandet, såvel inde for som udenfor EU, sker alene efter forudgående aftale. Fragten til udlandet afhænger af hvor varen skal sendes hen og aftales fra gang til gang.

Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

SÅDAN HANDLER DU HOS OS
For at foretage et køb på kuffertkompagniet.dk skal du igennem 5 trin.
1.    Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2.    Indtast dine personlige oplysninger
3.    Vælg forsendelses/betalingsmåde
4.    Godkend vores forretningsbetingelser
5.    Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet
6.    
BETALING
www.kuffertkompagniet.dk kan der betales med:
Dankort
VISA/Dankort
Mastercard
Der tages ikke gebyr ved betaling på www.kuffertkompagniet.dk”
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun Nets/Teller, der kan læse dem. Hverken www.kuffertkompagniet.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.kuffertkompagniet.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.
Vi sender ikke varer pr. efterkrav. Føler du utryghed ved at betale med betalingskort over nettet, kontakt venligst Kuffert Kompagniet A/S pr. telefon +45 70205432.

FRAGT
Det koster et beløb at få din vare tilsendt. Fragten afhænger af vægten og størrelsen på varen. Fragten er afhængig om du har benyttet et kundelogin.
I nedenstående skema kan du få en idé om hvad det koster:

        
Køb uden kundelogin:
Køb under 500 kr. – Fragt på 49 kr.
Køb over 500 kr. - Fragtfrit
        
        
Køb med kundelogin:
Fragt pr. vare – 110 kr.        
        
       
Fragtpriserne er incl. moms.        
        
Ring for priser til udland.
               
        

Som transportør anvender Kuffert Kompagniet A/S  GLS Danmark. GLS distribuerer pakker til erhvervsvirksomheder i Danmark, Europa og uden for Europas grænser. Til private leverer GLS via et landsdækkende netværk af Pakke Shops. Såfremt man ønsker købet leveret til en specifik pakkeshop bedes dette oplyst.

LEVERING
KUFFERTKOMPAGNIET.DK leverer typisk indenfor få hverdage, dog kan leveringstiden på specielle reservedele og produkter være længere.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos KUFFERTKOMPAGNIET.DK's grossister.

Hvis varerne ikke er på lager ved bestilling, så kontakter vi dig via telefon eller mail, typisk inden for 1 arbejdsdag. Her bliver du informeret om den forventede leveringstid.

REKLAMATIONSRET
Du har som kunde handler på www.kuffertkompagniet.dk har du selvfølgelig ret til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 24 måneder og omfatter fabrikations- og materialefejl.
Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres indenfor to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vær derfor omhyggelig med at efterse dine varer ved modtagelsen.
Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.
Er der tale om en reklamation, så medsend fyldestgørende informationer med beskrivelse af fejlen, for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura / ordrebekræftelse.
Som forbruger har man to års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget.
Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.
Vi anbefaler at du benytter Post Danmark når varen sendes retur samt at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til KUFFER KOMPAGNIET.DK.
Varen kan også indleveres direkte hos Kuffert Kompagniet A/S, Lejrvej 23D, 3500 Værløse.

Evt. refusion af beløb sker ved bankoverførsel til den kunde der er anført på fakturaen.
FORTRYDELSESRET - 14 dages fortrydelsesfrist
FORTRYDER DU DIT KØB, HAR DU ALTID 14 DAGES FORTRYDELSESRET FRA DEN DAG DU MODTAGER VAREN. FORTRYDELSESRETTEN GÆLDER FOR ALT BESTILT VIA TELEFONEN ELLER INTERNETTET PÅ WWW.KUFFERTKOMPAGNIET.DK
FORTRYDELSESRETTEN KAN KUN UDNYTTES HVIS VAREN TILBAGELEVERES I VÆSENTLIGT SAMME STAND OG MÆNGDE. FORTRYDELSESRETTEN BORTFALDER ALTSÅ, HVIS DU BRUGER VAREN PÅ EN MÅDE SOM HELT ÅBENBART FORRINGER VARENS SALGSVÆRDI VÆSENTLIGT.
HVIS DU FORTRYDER, KAN DU:
- NÆGTE AT MODTAGE VAREN
- RETURNERE VAREN TIL KUFFERT KOMPAGNIET A/S, LEJRVEJ 23D, 3500 VÆRLØSE.
VAREN KAN RETURNERES VED PERSONLIG HENVENDELSE PÅ VARERETURNERINGS ADRESSEN.
NÆGTER DU AT MODTAGE VAREN, FÅR VI VAREN RETUR - OG DU KREDITERES BELØBET. PENGENE INDSÆTTES SOM TILGODEHAVENDE PÅ DIN KONTO HOS OS, OG DU BEDES KONTAKTE OS FOR AT ANVISE EN KONTO, HVORTIL VI KAN OVERFØRE BELØBET. DET ER VIGTIGT AT VI FÅR OPLYST DIT REGISTRERINGSNUMMER OG KONTONUMMER FOR AT KUNNE OVERFØRE PENGENE TIL DIG.
RETURNERER DU VAREN, SKER DETTE FOR EGEN REGNING.

VARERETURNERING
VARERETURNERINGER SKAL SKE TIL ADRESSEN:
KUFFERT KOMPAGNIET A/S
LEJRVEJ 23D
DK-3500 VÆRLØSE
BEMÆRK AT VI IKKE MODTAGER PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV.

VI TAGER FORBEHOLD FOR TASTE-, PRIS- OG BILLEDE FEJL

HISTORIE kort
Kuffert Kompagniet blev grundlagt i 1992 med det primære formål at sælge kendte taske- og kuffertmærker til konkurrencedygtige priser til virksomheder, indkøbsforeninger og detailforretninger.
Senere kom vores eget KKDK design til.
Kuffert Kompagniet A/S er ikke kun ”standard produkter”. Vi specialfremstiller bl.a. mapper, tasker og kufferter efter ønsker og behov. Vi kan levere produkter med syet, trykket eller standset logo. Kun fantasien sætter grænsen…
Vores webshop www.kuffertkompagniet.dk henvender sig også til slutbrugeren.